Zmrzlý koláč s jahodami
55 min.
Ingredience
- 1lžíceCukr moučkový
- 225gramůSýr krémový
- 250mililitrůZakysaná smetana
- 575gramůLesní plody - mražené
- 115gramůSušenky BeBe světlé jemné
- 70gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
620 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
49 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Be-be sušenky rozválíme válečkem, vsypeme do mísy, smícháme s cukrem, zalijeme rozpuštěným máslem a řádně promícháme. Směs natlačíme do koláčové formy a necháme v mrazničce zamrazit.
- 2Krémový sýr rozmixujeme s kysanou smetanou do hladka, zašleháme zmražené ovoce podle vlastní chuti kromě šesti lžic, které dáme stranou na ozdobu. Poté směs nalijeme na zmrzlý sušenkový koláč a necháme v mrazničce zhruba šest hodin. Před podáváním zdobíme ovocem a šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.