Zmrzlý koláč s jahodami

55 min.
Evropa

Ingredience

    • 1lžíceCukr moučkový
    • 225gramůSýr krémový
    • 250mililitrůZakysaná smetana
    • 575gramůLesní plody - mražené
    • 115gramůSušenky BeBe světlé jemné
    • 70gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
620 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
49 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Be-be sušenky rozválíme válečkem, vsypeme do mísy, smícháme s cukrem, zalijeme rozpuštěným máslem a řádně promícháme. Směs natlačíme do koláčové formy a necháme v mrazničce zamrazit.
  • 2
    Krémový sýr rozmixujeme s kysanou smetanou do hladka, zašleháme zmražené ovoce podle vlastní chuti kromě šesti lžic, které dáme stranou na ozdobu. Poté směs nalijeme na zmrzlý sušenkový koláč a necháme v mrazničce zhruba šest hodin. Před podáváním zdobíme ovocem a šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.