Ztracená vejce s fazolovými lusky a majonézou
20 min.
Ingredience
- 200gramůMajonéza
- 8kusůŘedkvička
- 8kusůVejce slepičí
- 1kusSalát hlávkový
- 150gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
51 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Ztracená vejce připravíme obvyklým způsobem.
- 2Fazolové lusky necháme okapat, poté je položíme na talířek, na ně položíme ztracená vejce a přelijeme majonézou či tatarskou omáčkou.
- 3Ozdobíme ředkvičkami a srdíčkem salátu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.