Zuppa pavese
15 min.
Ingredience
- 1litrHovězí vývar základní
- 1lžíceOlej rostlinný
- 4lžíceSýr Parmezán
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 4kusyVejce slepičí
- 4plátkyChléb toastový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
16 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Vývar přivedeme k varu. Toustový chléb opečeme do zlatova na másle.
- 2Olej zahřejeme a upečeme na něm volská oka.
- 3Na každý talíř položíme krajíček chleba s volským okem. Posypeme nastrouhaným sýrem a opatrně zalijeme vývarem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.