Roman Vaněk
Roman Vaněk je autorem mnoha úspěšných kuchařek – například kniha s názvem Sushi doma krok za krokem se dostala až do světového finále mezinárodní soutěže Gourmed Cookbook Awards 2012.v kategorii Nejlepší japonská kuchařská kniha. Je také zakladatel Pražského kulinářského institutu – kuchařské školy pro veřejnost a pravidelně přednáší na specializovaných gastronomických školách. Velmi známý je i jeho pořad Peklo na talíři, který se zabývá kvalitou potravin. Zde vám nabízíme nejlepší recepty Romana Vaňka, podle kterých si doma můžete připravit různá vynikající, chutná a také zdravá jídla.
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.