Coppa

Coppa je italské nasucho solené maso vyráběné sušením na vzduchu. K výrobě se používá maso z vepřové krkovice, důležitý je vyvážený poměr masa a tuku. Coppa zraje asi 6 měsíců a předtím se maso asi týden suší. Během zrání na vzduchu ztratí maso asi 40% původní hmotnosti. Coppu podáváme nakrájenou na tenké plátky, výborně chutná s čerstvým chlebem. Má plnou, jemně kořennou chuť a sametové aroma.

Cukrářská škola

V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku

Kuchařův rádce

Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.