Corn flakes

Corn flakes je druh cereálií, vyráběný z kukuřice. Konzumují se nejčastěji s různými mléčnými výrobky, používají se ale i jako mouka.

 

Corn flakes jsou velmi lehce stravitelné a vhodné i pro děti. Neobsahují lepek a tak je mohou konzumovat bez problémů i lidé s celiakií.

Obsahují velké množství vlákniny, draslíku, železa a selenu, pomáhají s regulací vysokého krevního tlaku. Vzhledem k obsahu sodíku ale nejsou vhodné při onemocněních ledvin a při vážných srdečních onemocněních.

Cukrářská škola

V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku

Kuchařův rádce

Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.