Daňek vnitřnosti

Z vnitřností připravujeme samostatné pokrmy, nebo je zpracováváme na paštiky a teriny.

Daňčí srdce
Srdce druhů jelení a daňčí zvěře se liší jen svou velikostí.

Daňčí plíce
Plíce je potřeba před další úpravou zbavit průdušek.

Daňčí játra
Játra jsou hnědavě zbarvená, před další úpravou se musí zbavit žilek a tuku.

Daňčí ledvinky
Ledvinky před úpravou překrojíme a necháme krátce namočené ve vodě. Potom je potřeba odstranit močovody a tuk.

Cukrářská škola

V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku

Kuchařův rádce

Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.