Siven americký
Volně žijící populace sivenů se vyskytují téměř v celé Evropě. Do prodeje se siven v podstatě vůbec nedostává, dominantní postavení na trhu má pstruh duhový.
Siven americký má oranžovou prsní, břišní a řitní ploutev, během tření je pestře zbarvený a na předním okraji ploutví má bílý podélný proužek.
Maso má jemné aroma, není třeba příliš kořenit ani intenzivně tepelně upravovat. Je vhodné k pošírování, smažení a grilování.
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.