Gastroslovník

Zde najdete snad úplně vše o nejrůznějších potravinách a surovinách - ovoci, zelenině, masu, rybách, luštěninách atd. Nechybí ani jednoduché vysvětlení různých kuchařských výrazů nebo gastronomických názvů postupů. V tomto rozsáhlém gastronomickém slovníku najdete požadované informace nejen podle abecedy, ale i pomocí fulltextového vyhledávání. Pro ještě jednodušší a rychlejší hledání lze využít i jednotlivé kategorie.

Solení

Označuje přídavek kuchyňské soli do masa.

Solení na sucho

Jedná se o nasolení masa bez použití vody, kdy se kousky masa nasolují solí nebo dusitanovou solící směsí. Prosolení při tomto procesu trvá sice déle než u jiných postupů, je ale možné dosáhnout silné chuti masa, jeho intenzivní a stabilní barvy a také delší trvanlivosti.

Nejhledanější

Nejsou zde žádné hledané položky.

 
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist