- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Milena Křivanová
Milena Křivanová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1282x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Milena Křivanová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1282Šumavský bažant
Bažanty očistíme a naporcujeme. V pekáči rozehřejeme máslo s olejem. Když začne pěnit, vložíme do něj porce bažanta a dohněda je smažíme. Vyjmeme je a necháme okapat. Pekáč dáme na mírnější...
víceLovecký bažant
Bažanty kuchyňsky upravíme a naporcujeme. Ve velkém pekáči rozehřejeme olej. Vložíme do něj porce bažanta a zprudka je dohněda osmahneme. Vyjmeme je a necháme okapat. Slaninu vyškvaříme v...
vícePečený bažant se slaninou
Kuchyňsky upravené bažanty osolíme, opepříme polovinou uvedené dávky a překryjeme slaninou. Bažanty vložíme na pekáč vymazaný máslem a asi 1 hodinu je doměkka pečeme v předehřáté troubě. ...
vícePerlička po vinařsku
Perličky kuchyňsky upravíme, naporcujeme, osolíme a smažíme v nádobě se silnějším dnem na rozehřátém oleji po obou stranách. Perličky vyjmeme a necháme je okapat. Dáme na mírnější oheň, na...
víceKachní prsa po thajsku
Marináda: Smícháme sójovou omáčku, ocet, strouhaný zázvor, chilli papričku, pomerančovou šťávu a kůru, olivový olej, maizenu, cukr, podle chuti sůl a pepř. Proužky kachního masa promícháme s...
víceVinařský salát s krůtím masem
Do velkého hrnce dáme cibuli, mrkev, petržel, citronovou kůru, celý pepř, bobkový list, krůtí maso a sůl. Přikryjeme a asi 1 hodinu velmi zvolna vaříme, až maso změkne. Odstavíme a maso...
víceZapečená krůtí prsa s mangem
V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme kolečka cibule a za občasného míchání ji 3-5 minut smažíme, až změkne, ale ještě nezačne měnit barvu. Zaprášíme moukou a průběžně promícháváme, asi 3 minuty...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele