- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Milena Křivanová
Milena Křivanová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1282x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Milena Křivanová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1282Mořský koláč
Do hrnce dáme tresku, přilijeme mléko, přidáme bobkový list a pomalu přivedeme k varu. Velmi zvolna 10 minut vaříme, až se maso od sebe odděluje. Uvaříme brokolici a garnáty ve vroucí osolené...
víceSmažená rybí kolečka
Oloupané nakrájené brambory dáme vařit do vroucí osolené vody na 15-20 minut, až změknou. Rybu dáme vařit do mléka s bobkovým listem a celým pepřem. Vaříme asi 10 minut. Mléčný vývar slijeme...
vícePražma s citronovou omáčkou
Břišní dutinu ryby osolíme, opepříme a vložíme snítky estragonu a kolečka citronu. Rybu osolíme a opepříme i zevně a vložíme ji do zapékací mísy vymazané olejem. Pokapeme vínem a rybu fólií...
vícePražma s čedarem
Ryby podélně rozkrojíme a klademe je do máslem vymazané zapékací mísy. Porce osolíme, opepříme a posypeme citronovou kůrou. Zakapeme citronovou šťávou a odměřeným množstvím vody. Mísu...
víceFilet z tresky s fenyklem
Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme nasekanou cibuli, nadrobno nakrájený fenykl a zvolna smažíme 5 minut, průběžně promícháváme, až změkne, ale ještě nezačne hnědnout. Odstavíme, přimícháme...
víceRejnok v kokosu
Maso pokrájíme na kostky. Mouku osolíme a opepříme a kousky ryby v ní lehce obalíme. Vařící vodou zalijeme strouhaný kokos a mícháme. Rozehřejeme olej na pánvi, přidáme kolečka cibule,...
víceRejnok na jehle
Rybí maso nakrájíme na kousky velké 2,5 cm a dáme je do mísy. Smícháme olivový olej, citronovou šťávu a kůru, kopr, podle chuti sůl a pepř. Marinádou rybu zalijeme, přikryjeme a necháme asi 2...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele