- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- bartos
bartos
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 73x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro bartos |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 73Salát s ořechy a fazolemi
Rozmixujeme bazalkové listy s ořechovým olejem na hladkou pastu. Několik listů si necháme na ozdobení. Přidáme šťávu vymačkanou z limetky a znovu mixujeme, dokud se suroviny tohoto dresinku...
víceRybí polévka ze Španělska
Na velké pánvi rozehřejeme olivový olej a přidáme nadrobno nakrájenou mrkev a papriky a na kolečka nasekaný pórek. Dusíme asi 10 minut, potom přidáme šafrán a mletou papriku a ještě několik...
víceRajčata plněná těstovinami a rukolou
Rozpůlíme rajčata, vyjmeme z nich dužinu. V osolené vodě uvaříme těstoviny. Smícháme nakrájenou rukolu se 2 lžícemi olivového oleje. Zbytek oleje rozpálíme na pánvi a orestujeme nasekaný...
víceNudle na smetaně s uzeným a šafránem
Necháme vylouhovat šafrán ve dvou lžících vody asi 10 minut. Do malého hrnce nalijeme smetanu, přidáme uzené maso nakrájené na kostičky a nastrouhaný parmezán, pozvolna zahřejeme. Směs se...
víceSalát s marinovaným kozím sýrem
Rozložíme sýr na talíř, smícháme prolisovaný česnek, nasekaný tymián, kolečka citronu, olej a pepř. Vzniklou směs dáme na sýr a necháme 4-6 hodin marinovat do lednice. Vyndáme sýr a na...
víceBylinková ricotta s toustem
Nasekáme olivy, estragon, citronovou kůru, pažitku, mátu a smícháme společně s ricottou. Přidáme pepř a důkladně promícháme. Do směsi zlehka přidáme pastu ze sušených rajčat, čímž dosáhneme...
víceMarinované sépiové kroužky s citronovým dresinkem
V míse smícháme 5 lžic citronové šťávy, 3 rozdrcené stroužky česneku, 1/2 šálku oleje a sépiové kroužky a marinujeme alespoň 3 hodiny. Nasekáme petrželku a společně se zbylými surovinami...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele