- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- dudlik
dudlik
Hodnost: | Jen se vezu (39.8% ze 100) |
---|---|
Narozen: | 01.01.1913 |
Členem od: | 15.09.2013 |
Oblíbené jídlo: hranolky
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1034x | |
Komentáře k receptům: | 2x | |
Ohodnoceno receptů: | 2x | Zpráva pro dudlik |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 17x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1034Kebab z mořského ďasa
Mořského ďasa nakrájíme na kusy dlouhé 5 cm. Nakrájíme na kolečka cuketu a citron na klínky. Postupně napichujeme na 4 grilovací jehly mořského ďasa, cuketu, citron, rajčátka a bobkový list. ...
víceZávitky z platýza
Odstraníme stonky ze špenátových listů, omyjeme listy a osušíme. Listy rozdělíme mezi okořeněné plátky tak, že je položíme na stranu s kůží. Rozdělíme mezi ně i polovinu krevet. Plátky...
víceSteaky aromatické z tuňáka
Z nakrájených steaků odstraníme kůži, propláchneme a otřeme dosucha. Smícháme v misce rozetřený česnek, limetkovou kůru, kmín, olivový olej, koriandr, pepř a vytvoříme hladkou pastu. Steaky...
vícePstruh v nálevu
Plátky ze pstruha upravíme tak, že odřízneme ploutvičky, odstraníme kůži a oddělíme kůži od masa. Vymažeme zapékací mísu a dáme do ní plátky, pokládáme je vedle sebe v jedné vrstvě....
víceZapečené čerstvé sardinky
Lžíci oleje rozehřejeme v pánvi a osmahneme na něm pokrájenou cibuli a česnek. Přidáme pokrájené cukety a smažíme do zlatova 5 minut. Vmícháme do směsi 2 lžíce tymiánu. Polovinu osmažených...
víceTěstoviny se škeblemi
Čerstvé škeble propereme ve studené vodě a necháme je okapat. V pánvi rozehřejeme olej, přidáme rozetřený česnek a škeble a smažíme 2 minuty. Přidáme garnáty a mušle a další 2 minuty smažíme...
víceRybí zelené kari
Rozehřejeme olej ve velké pánvi a osmahneme pokrájené jarní cibulky. Vmícháme mletý koriandr, kmín, chilli a smažíme, dokud nezačne koření vonět. Přidáme čerstvý koriandr, pažitku, mátu,...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 2Zapečené lilky s parmezánem
Omyté lilky podélně nakrájíme na plátky. Obalíme je nejdříve v hladké mouce a potom ve vejcích rozšlehaných se solí a pepřem. Obalené lilky smažíme na pánvi na oleji po obou stranách...
víceSmažené bramborové hranolky
Oloupané brambory nakrájíme na hranolky dlouhé asi 4cm a široké asi 1cm. Propláchneme je ve studené vodě, necháme okapat a usmažíme v horkém tuku dozlatova. Po vyjmutí z tuku a po okapání...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
4 65 min Omyté lilky podélně nakrájíme na plátky. Obalíme je nejdříve v hladké mouce a potom ve vejcích rozšlehaných se solí a pepřem. Obalené lilky smažíme na pánvi na oleji po obou stranách... více |
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele