Aljašská treska na víně
40 min.
Ingredience
- 200gramůCitrony
- 1500gramůTreska aljašská
- 30gramůSůl
- 120gramůTuk
- 100gramůMáslo čerstvé
- 2decilitryVíno bílé
- 300mililitrůVoda pitná
- 15gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
21 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
987 mg
Cukr
192 mg
Postup přípravy
- 1Ryby zbavíme ploutví, očistíme, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso pokapeme citronovou šťávou a osolíme.
- 2Potom tresky poprášíme prosátou moukou a opečeme v horkém tuku. Zastříkneme vodou, podusíme, přidáme máslo, přilijeme víno a dodusíme.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.