Aljašská treska na žampionech

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
318 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
21 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
396 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby zbavíme ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso pokapeme citronovou šťávou a osolíme.
  • 2
    Jednotlivé porce mírně poprášíme prosátou moukou a zvolna opečeme v horkém tuku. Zastříkneme vodou a krátce podusíme.
  • 3
    Žampiony očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Osmahneme je na másle, osolíme, krátce podusíme a přidáme k rybě. Vše dodusíme doměkka.
  • 4
    Hotovou tresku přelijeme šťávou se žampiony.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.