Aljašská treska v leču
40 min.
Ingredience
- 150gramůCibule
- 1500gramůTreska aljašská
- 25gramůSůl
- 150gramůTuk
- 750gramůLečo sterilované
- 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 150gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
16 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
350 mg
Cukr
636 mg
Postup přípravy
- 1Ryby zbavíme ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso osolíme, obalíme v prosáté mouce, rychle opečeme v tuku a vyjmeme.
- 2V tuku od opékání mírně osmahneme cibuli nakrájenou na plátky, přidáme rajčatový protlak, lečo a vše promícháme.
- 3Do směsi vložíme opečenou tresku a dodusíme ji.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.