Aljašská treska v leču

40 min.
Evropa

Ingredience

    • 150gramůCibule
    • 1500gramůTreska aljašská
    • 25gramůSůl
    • 150gramůTuk
    • 750gramůLečo sterilované
    • 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 150gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
16 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
350 mg
Cukr
636 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby zbavíme ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso osolíme, obalíme v prosáté mouce, rychle opečeme v tuku a vyjmeme.
  • 2
    V tuku od opékání mírně osmahneme cibuli nakrájenou na plátky, přidáme rajčatový protlak, lečo a vše promícháme.
  • 3
    Do směsi vložíme opečenou tresku a dodusíme ji.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.