Alkoholová tinktura na břišní potíže
10 min.
Ingredience
- 100gramůRozmarýn čerstvý
- 90gramůBobkový list
- 400mililitrůVodka
Počet porcí:
15Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
89 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Vápník
71 mg
Postup přípravy
- 1Rozmarýn a bobkový list natrháme, omyjeme a necháme oschnout. Poté najemno nakrájíme. Nasypeme do větší sklenice a zalijeme vodkou. Uzavřeme a dva týdny každý den protřepeme. Protlačíme přes mušelínem vyložený cedník a vytlačíme co nejvíce tekutiny. Tinkturu uskladníme ve sterilizovaných barevných láhvích se zabroušeným uzávěrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.