Alsaská zelná polévka

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
658 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
33 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
7 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí necháme okapat. Jablka oloupeme, rozpůlíme, vyjmeme jádřince a nakrájíme na kostičky. Jablka spolu s opraným vínem vložíme do vroucího vývaru smíchaného s červeným vínem a necháme povařit 3 minuty. Tlačenku pokrájíme na kostičky, orestujeme na rozpáleném omastku 3 minuty a spolu se zelím přidáme do polévky.
  • 2
    Polévku okořeníme majoránkou a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.