Americko-české brambory Ládi Hrušky

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
23 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Vápník
41 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Neoloupané brambory dobře omyjeme a podélně nakrájíme na čtvrtiny. Brambory vložíme do misky, posypeme kořením a rukama promícháme, aby se brambory v koření obalily rovnoměrně ze všech stran. Každý kousek brambory obalíme po kratší straně dokola plátkem slaniny, který upevníme párátkem.
  • 2
    Brambory obalené slaninou poskládáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v troubě předehřáté na 200 °C asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.