Americký biftek
40 min.
Ingredience
- 200gramůHovězí svíčková
- 1špetkaSůl
- 10gramůMáslo čerstvé
- 20gramůProtlak rajčatový
- 1kusVejce slepičí
- 2lžíceMléko polotučné
- 20gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
9 g
Sacharidy
3 g
Cukr
223 mg
Vápník
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na bifteky, lehce naklepeme, osolíme a po každé straně grilujeme asi 3-4 minuty.
- 2Do vymazané zapékací mísy nalijeme rozšlehané vejce v troše mléka a necháme ve vodní lázni srazit.
- 3Hotový biftek dáme na teplý talíř, na biftek položíme vaječnou sedlinu, potřeme rajčatovým protlakem a posypeme nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.