Americký T-steak

17 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
650 kcal
Bílkoviny
71 g
Tuky
40 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
50 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 200 °C.
  • 2
    Mezitím si připravíme pastu z česneku, tymiánu, másla a olivového oleje.
  • 3
    Rozpálíme pánev a steaky opečeme z obou stran. Poté je potřeme pastou z obou stran. Dáme je znovu na rozpálenou pánev a smažíme tak dlouho, až se objeví vypálené linie z pánve.
  • 4
    Poté ještě steaky podržíme kleštěmi na pánvi tučnou stranou tak, aby se opekla. Trvá to pár minut.
  • 5
    Poté potřeme zbylou pastou a ještě asi 5 minut pečeme v troubě.
  • 6
    Poté maso necháme 5 minut odpočívat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.