Ananas plněný ovocným salátem

80 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
2 g
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ovoce omyjeme a pokrájíme na menší kousky.
  • 2
    Zasypeme cukrem a zalijeme rumem. Necháme v chladu 60 minut marinovat.
  • 3
    Ananas omyjeme, vršek skrojíme a nožem vyřízneme vnitřek dužiny.
  • 4
    Získanou dužinu pokrájíme na menší kousky a zamícháme k salátu.
  • 5
    Ovocným salátem naplníme vydlabanou ananasovou kůru a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.