Ananas s marinovanými sardinkami a fenyklem

55 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
28 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
26 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sardinky pokapeme šťávou vylisovanou z citronu, ochutíme solí a zakryté necháme cca 40min marinovat. Poté vyjmeme z marinády a necháme okapat.
  • 2
    Fenykl nakrájíme na velmi tenké plátky a vložíme do ledové vody.
  • 3
    Ananas nakrájíme na plátky a ty pak na trojúhelníky. Na rozpálené nepřilnavé pánvi po všech stranách orestujeme.
  • 4
    Fenykl slijeme, ochutíme olejem a solí, smícháme s ananasem, sardinkami a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 26. 5. 2017
Ananas s marinovanými sardinkami a fenyklem
Výborné 😉