Ananas s marinovanými sardinkami a fenyklem
55 min.
Ingredience
- 600gramůAnanas
- 40mililitrůOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1kusCitrony
- 250gramůFenykl obecný
- 300gramůSardinka obecná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
28 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
26 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Sardinky pokapeme šťávou vylisovanou z citronu, ochutíme solí a zakryté necháme cca 40min marinovat. Poté vyjmeme z marinády a necháme okapat.
- 2Fenykl nakrájíme na velmi tenké plátky a vložíme do ledové vody.
- 3Ananas nakrájíme na plátky a ty pak na trojúhelníky. Na rozpálené nepřilnavé pánvi po všech stranách orestujeme.
- 4Fenykl slijeme, ochutíme olejem a solí, smícháme s ananasem, sardinkami a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 26. 5. 2017
Ananas s marinovanými sardinkami a fenyklem
Výborné 😉