Ananasovo-krevetový salát

22 min.
Vietnam

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
213 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
7 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ananas oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Fazolky a krevety povaříme 2 minuty v horké vodě. Propláchneme je studenou vodou a smícháme s ananasem.
  • 3
    Okurku oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na proužky. Cherry rajčata přepůlíme, mátu nasekáme a spolu s kešu přidáme do ananasové směsi.
  • 4
    Připravíme si dresink – v hmoždíři rozdrtíme chilli papričku bez semínek, česnek, cukr a šťávu z obou limetek. Nakonec přidáme rybí omáčku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.