Ananasovo-krevetový salát
22 min.
Ingredience
- 350gramůAnanas
- 140gramůFazolové lusky zelené
- 250gramůKrevety tygří - loupané
- 1kusOkurka salátová
- 200gramůRajčata Cherry
- 3lžíceMáta
- 50gramůOřechy Kešu
- 1kusChilli paprička
- 1stroužekČesnek
- 1lžičkaCukr třtinový
- 2kusyLimetka
- 1,5lžičkyOmáčka rybí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
213 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
7 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Ananas oloupeme a nakrájíme na kostičky.
- 2Fazolky a krevety povaříme 2 minuty v horké vodě. Propláchneme je studenou vodou a smícháme s ananasem.
- 3Okurku oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na proužky. Cherry rajčata přepůlíme, mátu nasekáme a spolu s kešu přidáme do ananasové směsi.
- 4Připravíme si dresink – v hmoždíři rozdrtíme chilli papričku bez semínek, česnek, cukr a šťávu z obou limetek. Nakonec přidáme rybí omáčku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.