Ančovičky jako předkrm
60 min.
Ingredience
- 4kusyAnčovičky konzervované
- 2kusyPaprika červená
- 60mililitrůOlej olivový
- 5gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
19 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Dobře očistěné paprik omyjeme je a osušíme rozkrojíme je, vyjmeme jádřinec a dáme je pod gril rozpálený na 220 °C. Necháme je 6-10 minut péci, aby šla dobře sloupnout slupka. Potom je oloupeme, pokrájíme a rozložíme na servírovací mísu.
- 2Ančovičky zbavíme soli a kostí, nakrájíme je na kousky a naskládáme na papriky. Vše okořeníme čersvě mletým pepřem, přelijeme olejem a před podáváním necháme 30 minut odpočinout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.