Ančovičky jako předkrm

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
19 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dobře očistěné paprik omyjeme je a osušíme rozkrojíme je, vyjmeme jádřinec a dáme je pod gril rozpálený na 220 °C. Necháme je 6-10 minut péci, aby šla dobře sloupnout slupka. Potom je oloupeme, pokrájíme a rozložíme na servírovací mísu.
  • 2
    Ančovičky zbavíme soli a kostí, nakrájíme je na kousky a naskládáme na papriky. Vše okořeníme čersvě mletým pepřem, přelijeme olejem a před podáváním necháme 30 minut odpočinout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.