Ančovičky s vejci a parmazánem
25 min.
Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
- 1kusSalát hlávkový
- 5kusůRajčata Cherry
- 250gramůAnčovičky konzervované
- 1lžíceKapary sterilované
- 1lžičkaSůl
- 1litrVoda pitná
- 60gramůSýr Parmezán
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
268 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
15 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
478 mg
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme na tvrdo, rozkrájíme podélně na čtvrtky, osolíme a poklademe na talíř, který jsme před tím vyložili natrhanými listy salátu. Přidáme přepůlená cherry rajčátka, půlky ančoviček a posypeme kapary. Navrch salátu naloupeme Parmazán (použijeme škrabku na brambory) a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.