Andaluský chléb s citrusy
205 min.
Ingredience
- 550mililitrůVoda pitná
- 60mililitrůOlej olivový
- 20mililitrůMed včelí
- 80mililitrůVoda z pomerančových květů
- 350gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 300gramůMouka chlebová
- 5gramůSůl
- 25gramůChlebový kvásek
- 10mililitrůCitronová šťáva
- 30gramůPomerančová kůra
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
12 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme vodu, med, olej a vodu z pomerančového květu. Přidáme sůl, chlebovou a hladkou mouku, citronovou šťávu, nastrouhanou kůru z dobře omytého pomeranče a vmícháme kvásek. Přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.