Anglický rohlík z domácí pekárny
80 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2lžičkySůl
- 1lžičkaCukr třtinový
- 1kusDroždí sušené
- 200gramůSlanina anglická
- 200gramůEidam plátky
- 6lžicKečup
- 3lžíceGrilovací koření
- 300mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
489 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
2 g
Sacharidy
100 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do domácí pekárny dáme na spodek vlažnou vodu. Přidáme mouku promíchanou se solí a nahoru pak cukr a droždí.
- 2Zvolíme program těsto a necháme pekárnu pracovat. Po asi hodině a půl nám vznikne krásné vykynuté těsto.
- 3Toto těsto nakrájíme na plátky tlusté tak 1 cm a potřeme je kečupem a posypeme je grilovacím kořením. Poté dáme nahoru slaninu a sýr a necháme 20 minut kynout.
- 4Poté pečeme na 180 °C asi 20 minut dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 8. 2. 2017
Anglický rohlík z domácí pekárny
Zkoušela jsem se slaninou i se šunkou a vždycky to bylo naprosto perfektní!