Anglický rohlík z domácí pekárny

80 min.
Evropa

Ingredience

    • 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 2lžičkySůl
    • 1lžičkaCukr třtinový
    • 1kusDroždí sušené
    • 200gramůSlanina anglická
    • 200gramůEidam plátky
    • 6lžicKečup
    • 3lžíceGrilovací koření
    • 300mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
489 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
2 g
Sacharidy
100 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do domácí pekárny dáme na spodek vlažnou vodu. Přidáme mouku promíchanou se solí a nahoru pak cukr a droždí.
  • 2
    Zvolíme program těsto a necháme pekárnu pracovat. Po asi hodině a půl nám vznikne krásné vykynuté těsto.
  • 3
    Toto těsto nakrájíme na plátky tlusté tak 1 cm a potřeme je kečupem a posypeme je grilovacím kořením. Poté dáme nahoru slaninu a sýr a necháme 20 minut kynout.
  • 4
    Poté pečeme na 180 °C asi 20 minut dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 8. 2. 2017
Anglický rohlík z domácí pekárny
Zkoušela jsem se slaninou i se šunkou a vždycky to bylo naprosto perfektní!