Anýzové suchary
50 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 140gramůCukr moučkový
- 200gramůMouka pšeničná hrubá
- 20gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceStrouhanka
- 0,5lžičkaAnýz mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
11 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
1 g
Cukr
35 g
Postup přípravy
- 1Vejce s cukrem mícháme asi 30 minut do pěny. Přisypeme hrubou mouku, přidáme podle chuti anýz a vše promícháme. Chlebíčkovou formu vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Vlijeme do ní těsto, vložíme do mírně vyhřáté trouby a pomalu pečeme. Upečený suchar vyklopíme z formy a nakrájíme na plátky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.