Anýzový suchar

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
7 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
858 mg
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Moučkový cukr, žloutky a vanilkový cukr vymícháme do pěny. Z bílků ušleháme pevný sníh. Hrubou mouku smícháme s práškem do pečiva a mletým anýzem a spolu se sněhem za stálého míchání přidáváme ke žloutkům.
  • 2
    Chlebíčkovou formu vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Vlijeme do ní těsto a zvolna pečeme ve středně vyhřáté troubě.
  • 3
    Upečený a vychladlý suchar nakrájíme na plátky, urovnáme na plech a usušíme v mírně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.