Arašídová srdce

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
359 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
19 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
1 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo, mouku, cukr, špetku soli a umleté nesolené arašídy zpracujeme na hladké těsto, necháme v chladu asi 5 hodin.
  • 2
    Těsto vyválíme a vykrajujeme srdíčka celá a s otvorem, ve tvaru malého srdíčka.
  • 3
    Přendáme na plech s pečícím papírem, potřeme rozšlehanými žloutky se smetanou a pečeme v horké troubě.
  • 4
    Vychladlá srdíčka namažeme džemem, spojíme a pocukrujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.