Aromatický rybí salát

46 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
627 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
53 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nalijeme chilli omáčku, česnekový olej, přisypeme třtinový cukr, mletý koriandr, fenykl a kmín. Ingredience utřeme do pasty, smícháme s pražmou, rozkrájenou na proužky a necháme 20 minut marinovat.
  • 2
    Zatím připravíme dresink na salát: smícháme kokosové mléko, sůl, citronovou šťávu a kůru, vodu, nasekané chilli papričky, třtinový cukr a nasekanou koriandrovou nať, vše protřepeme nejlépe v uzavíratelné nádobě.
  • 3
    Marinovanou rybu opečeme ve woku na rozpáleném arašídovém oleji po cca 6 minut z obou stran a zatím připravíme salát. Do mísy vložíme natrhané listy ledového salátu, plátky okurky, kousky rajčat, papáju a na kolečka nakrájenou jarní cibulku s natí. Promícháme, zalijeme dresinkem, rozdělíme na jednotlivé porce a na salát rozložíme osmažené proužky pražmy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.