Artyčoky á la Roscoff

65 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1090 kcal
Bílkoviny
69 g
Tuky
26 g
Sacharidy
215 g
Vláknina
108 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    2 l vody osolíme a uvedeme k varu.
  • 2
    V trošce osolené vody rozmícháme mouku a vlijeme do hrnce k vařící se vodě.
  • 3
    Přidáme artyčoky a vaříme 45 minut.
  • 4
    Uvařené artyčoky necháme okapat stonkem navrch. Odstraníme listy a košťál.
  • 5
    Sardinky zbavíme kostí a kůže. Polovinu masa rozmačkáme s máslem.
  • 6
    Vejce uvaříme natvrdo, rozdělíme bílky a žloutky zvlášť a nakrájíme na drobné kousky.
  • 7
    Uvařené artyčoky naplníme z poloviny sardinkami s máslem, doplníme zbytkem masa a nakrájenými vejci.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.