Artyčoky v karamelu s kaviárem
13 min.
Ingredience
- 160gramůArtyčoky sterilované
- 60gramůKaviár
- 20gramůCukr krupice
- 20gramůPažitka
- 25gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
16 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
7 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Srdíčka artyčoků scedíme a necháme okapat. Pažitku posekáme na jemno. V pánvi rozehřejeme máslo, přiložíme artyčoky a osmahneme ze všech stran. Přisypeme cukr, necháme rozpustit a artyčoky v karamelu obalíme.
- 2Artyčoky upravíme na talířky, doprostřed každého vložíme trošku kaviáru, posypeme pažitkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.