Artyčoky v karamelu s kaviárem

13 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
16 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
7 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srdíčka artyčoků scedíme a necháme okapat. Pažitku posekáme na jemno. V pánvi rozehřejeme máslo, přiložíme artyčoky a osmahneme ze všech stran. Přisypeme cukr, necháme rozpustit a artyčoky v karamelu obalíme.
  • 2
    Artyčoky upravíme na talířky, doprostřed každého vložíme trošku kaviáru, posypeme pažitkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.