Asijská zelenina s mandlemi

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
44 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme si pánev a jednu dvě minuty na ní pražíme mandle za neustálého míchání. Poté dáme stranou.
  • 2
    Na pánev nyní nalijeme olej a dáme si smažit nadrobno pokrájenou cibuli, aby změkla. Po minutě přidáme žampiony pokrájené na plátky, fazolové lusky, kukuřici a na nudličky nakrájenou papriku. Zeleninu restujeme dvě až tři minuty.
  • 3
    Do pokrmu přidáme kokosové mléko, kari pastu, hrášek a mandle. Mícháme, dokud se polovina nalitého mléka neodpaří. Ihned poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.