Asijská zelenina s mandlemi
30 min.
Ingredience
- 75gramůMandle
- 40mililitrůOlej slunečnicový
- 1kusCibule
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 100gramůHrášek
- 1kusPaprika žlutá
- 400mililitrůMléko kokosové
- 3lžíceKari pasta
- 100gramůKukuřice
- 100gramůFazolové lusky zelené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
44 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Rozehřejeme si pánev a jednu dvě minuty na ní pražíme mandle za neustálého míchání. Poté dáme stranou.
- 2Na pánev nyní nalijeme olej a dáme si smažit nadrobno pokrájenou cibuli, aby změkla. Po minutě přidáme žampiony pokrájené na plátky, fazolové lusky, kukuřici a na nudličky nakrájenou papriku. Zeleninu restujeme dvě až tři minuty.
- 3Do pokrmu přidáme kokosové mléko, kari pastu, hrášek a mandle. Mícháme, dokud se polovina nalitého mléka neodpaří. Ihned poté podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.