Asijský hovězí salát

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
327 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
16 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V mísce smícháme najemno nasekanou chilli papričku, cukr, pomerančovou kůru, rybí omáčku a pomerančovou šťávu.
  • 2
    V kastrůlku přivedeme k varu 4 lžíce vody s pomerančovou šťávou. Přidáme na kostičky nakrájený roštěnec a vše promícháme. Povaříme asi 10 minut.
  • 3
    Ledový salát omyjeme, listy natrháme na kousky. Rukolu omyjeme a přimícháme do mísy k ledovému salátu. Nakonec do mísy přidáme na proužky nakrájenou mrkev, na kolečka nakrájenou jarní cibulku, kukuřici, uvařené maso, najemno nasekaný koriandr, pažitku, mátu a promícháme.
  • 4
    Nakonec salát přelijeme pikantní zálivkou, upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.