Avial kari

25 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
164 kcal
Bílkoviny
6 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme podle návodu na obalu.
  • 2
    Veškerou zeleninu oloupeme a nakrájíme na čtverečky o velikosti 2 cm.
  • 3
    Dáme ji do hrnce spolu s fazolemi, zalijeme půl hrnkem vody a přidáme kurkumu. Dobře promícháme. Dusíme doměkka.
  • 4
    Vmícháme kokosové máslo a ještě trochu vody.
  • 5
    Osolíme podle chuti.
  • 6
    Zeleninovou směs podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.