Avial kari
25 min.
Ingredience
- 200gramůDýně
- 200gramůCuketa
- 200gramůBrambory sladké (Batáty)
- 1kusBrambory rané
- 100gramůFazole bílé sterilované
- 0,25lžičkaKurkuma
- 0,5lžičkaSůl
- 200gramůRýže Basmati
- 2lžíceMáslo
- 1kusMrkev kořen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
164 kcal
Bílkoviny
6 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Rýži uvaříme podle návodu na obalu.
- 2Veškerou zeleninu oloupeme a nakrájíme na čtverečky o velikosti 2 cm.
- 3Dáme ji do hrnce spolu s fazolemi, zalijeme půl hrnkem vody a přidáme kurkumu. Dobře promícháme. Dusíme doměkka.
- 4Vmícháme kokosové máslo a ještě trochu vody.
- 5Osolíme podle chuti.
- 6Zeleninovou směs podáváme s rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.