Avokádový salát v okurce

20 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
23 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
8 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Avokádovou dužinu nakrájíme na kostky a zalijeme lžící citronové šťávy.
  • 2
    Cibuli nakrájíme nahrubo, rajče oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme na kostičky.
  • 3
    Vše smícháme, přidáme feferonku, olej, zbylou šťávu a kůru z půlky citronu.
  • 4
    Z okurek odkrojíme konce, rozkrojíme podélně a pak ještě na poloviny, abychom dostali 12 špalíčků. Vydlabeme semínka, osolíme a naplníme připraveným salátem. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.