Babiččina cibulačka
35 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 5decilitrůVývar zeleninový
- 2špetkySůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
16 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Oloupeme cibule a drobně je pokrájíme. Do rendlíku dáme máslo, na kterém cibuli zpěníme a jakmile se začne zabarvovat dozlatova, přidáme mouku, promícháme a krátce osmažíme.
- 2Potom přilijeme vývar, vše důkladně rozkvedláme a pomalu vaříme za občasného promíchání do doby, až se cibule úplně rozvaří.
- 3Omáčku dochutíme solí, přecedíme ji a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.