Babiččina cibulačka

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
16 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme cibule a drobně je pokrájíme. Do rendlíku dáme máslo, na kterém cibuli zpěníme a jakmile se začne zabarvovat dozlatova, přidáme mouku, promícháme a krátce osmažíme.
  • 2
    Potom přilijeme vývar, vše důkladně rozkvedláme a pomalu vaříme za občasného promíchání do doby, až se cibule úplně rozvaří.
  • 3
    Omáčku dochutíme solí, přecedíme ji a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.