Babiččina pomazánka
20 min.
Ingredience
- 4kusyMrkev kořen
- 200mililitrůOmáčka tatarská
- 4stroužkyČesnek
- 1lžičkaPolévkové koření
- 1kusZelí hlávkové bílé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
438 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
27 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
17 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Zelí pokrájíme na jemno, mrkev nastrouháme nahrubo, smícháme v míse, přidáme prolisovaný česnek, tatarskou omáčku a dle chuti dokořeníme podravkou.
- 2Promícháme a dáme na chvíli odležet do lednice. Podáváme natřené na veku nebo jednohubky z rohlíku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.