Bábovka z domácí pekárny

130 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
306 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
12 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
2 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vlažné mléko, vodu, změklé máslo, vejce, sůl, cukr, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program.
  • 2
    Před ukončením hnětení přisypeme omyté a osušené hrozinky a kandované ovoce.
  • 3
    Po ukončení celého programu necháme bábovku vychladnout a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 26. 2. 2016
Bábovka z domácí pekárny
Recept jsem zkoušela, místo vody jsem dala mléko a cukru přidala na 100 g, zdálo se mi málo. Spíš je to mazanec, než bábovka a v pekárně bych ji už nepekla, z boku se pálí a ve uvnitř je syrová. Takže recept ok, ale rozhodně do trouby a do formy, těsto je příliš řídké.