Bačovy papriky s klobásou
22 min.
Ingredience
- 4kusyPaprika zelená
- 1kusFeferony
- 1kusCibule
- 200gramůKlobása Dunajská
- 2stroužkyČesnek
- 1lžícePapriková pasta sladká
- 4kusyRohlíky bílé
- 50mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
498 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
35 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté papriky a feferonku rozkrojíme, zbavíme semínek a pokrájíme na proužky. Cibuli očistíme a nakrájíme na tenké kroužky. Klobásu pokrájíme na kolečka. Očištěný česnek rozetřeme.
- 2V pánvi si na oleji osmažíme dozlatova cibuli, přidáme k ní klobásu s paprikou, promícháme a krátce osmažíme dozlatova. Ochutíme česnekem, paprikovou pastou a podáváme s čerstvým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.