Bačovy papriky s klobásou

22 min.

Ingredience

    • 4kusyPaprika zelená
    • 1kusFeferony
    • 1kusCibule
    • 200gramůKlobása Dunajská
    • 2stroužkyČesnek
    • 1lžícePapriková pasta sladká
    • 4kusyRohlíky bílé
    • 50mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
498 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
35 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté papriky a feferonku rozkrojíme, zbavíme semínek a pokrájíme na proužky. Cibuli očistíme a nakrájíme na tenké kroužky. Klobásu pokrájíme na kolečka. Očištěný česnek rozetřeme.
  • 2
    V pánvi si na oleji osmažíme dozlatova cibuli, přidáme k ní klobásu s paprikou, promícháme a krátce osmažíme dozlatova. Ochutíme česnekem, paprikovou pastou a podáváme s čerstvým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.