Bageta s tataráčkem z uzeného lososa

32 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
9 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vodě uvaříme natvrdo dvě vejce.
  • 2
    Bagetu nakrájíme na krajíčky, pokapeme lžící oleje a mírně opečeme.
  • 3
    Uzeného lososa nakrájíme na kostičky, šalotku oloupeme a nasekáme. Ředkvičky omyjeme, 4 ponecháme na ozdobu a zbylé nastrouháme.
  • 4
    Lososa smícháme se šalotkou, ředkvičkami, nasekaným koprem a lžící oleje. Ochutíme pepřem a citronovou šťávou.
  • 5
    Krajíčky bagety obložíme uvařenými, na plátky nakrájenými vejci a tataráčkem z lososa. Ozdobíme ředkvičkami a snítkou kopru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.