Bageta s tataráčkem z uzeného lososa
32 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej olivový
- 200gramůLosos uzený
- 1kusŠalotka
- 8kusůŘedkvička
- 1lžíceKopr čerstvý
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 2kusyVejce slepičí
- 400mililitrůVoda pitná
- 0,5kusBageta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
9 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Ve vodě uvaříme natvrdo dvě vejce.
- 2Bagetu nakrájíme na krajíčky, pokapeme lžící oleje a mírně opečeme.
- 3Uzeného lososa nakrájíme na kostičky, šalotku oloupeme a nasekáme. Ředkvičky omyjeme, 4 ponecháme na ozdobu a zbylé nastrouháme.
- 4Lososa smícháme se šalotkou, ředkvičkami, nasekaným koprem a lžící oleje. Ochutíme pepřem a citronovou šťávou.
- 5Krajíčky bagety obložíme uvařenými, na plátky nakrájenými vejci a tataráčkem z lososa. Ozdobíme ředkvičkami a snítkou kopru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.