Bageta s vepřovým masem
5 min.
Ingredience
- 1kusBageta
- 80mililitrůMajonéza
- 40mililitrůJogurt bílý
- 55gramůSalám měkký
- 2kusyRajčata
- 20mililitrůHořčice
- 1kusSalát hlávkový
- 115gramůŠunka dušená
- 100gramůSýr Čedar
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
527 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
31 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Smícháme majonézu, jogurt a hořčici. Bagetu rozřežeme na dvě poloviny, obě potřeme směsí. Spodní polovinu bagety pokryjeme šesti velkými listy salátu a na něj poklademe plátky vepřové šunky, salám, silné plátky rajčete a čtyři plátky čedaru. Bagetu přiklopíme, rozkrojíme na čtyři kusy a po každá převážeme provázkem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.