Bageta se pstruží pomazánkou
20 min.
Ingredience
- 2kusyLimetka
- 3lžíceKřen
- 300gramůPstruh
- 150gramůCeler řapíkatý
- 1kusCibule
- 1kusFeferony
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1kusBageta
- 20gramůPažitka
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
279 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
11 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Ze dvou limetek vymačkáme šťávu a v misce ji smícháme s nastrouhaným křenem. Uzeného pstruha očistíme od kůže a maso nakrájíme na kostičky, které přidáme do misky k limetkové šťávě.
- 2Stranou si nakrájíme celer na kostičky, totéž uděláme s cibulkou. Feferonku očistíme od jadérek a nakrájíme na co nejmenší kousky. Pokrájenou zeleninu přidáme do misky k ostatním surovinám.
- 3Bagetu pokrájíme na plátky, které pomažeme máslem a lehce posypeme paprikou. Pstruží směs ještě lehce pomačkáme vidličkou a rozetřeme ji na bagetu. Hotové chlebíčky posypeme pažitkou a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.