Bagetky s humrem

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
575 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
11 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z velkého chlazeného humra oddělíme ocas a klepeta a ponoříme je do vařící se vody. Zmírníme oheň, ocas ve vodě zahříváme 7 minut a klepeta 9 minut. Klepeta a ocas vyjmeme z vody, necháme vychladnout, maso vybereme a nakrájíme je na kousky. Nadrobno nakrájíme cibuli a kyselou okurku, papriku zbavíme stopky, jader a pokrájíme na kostičky. Ledový salát natrháme na malé kousky. Bagety rozřízneme podél na dvě části.
  • 2
    V misce smícháme majonézu s worcesterem a kečupem, zamícháme papriku, okurku a cibulku, podle chuti osolíme a směs nakonec dobře promícháme s humřím masem.
  • 3
    Spodní část bagetek pokryjeme salátovými listy, na ně navršíme humrový salát a přiklopíme. Každou bagetku rozpůlíme na dvě poloviny a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.