Bagetky s pikantními kuřecími prsy

24 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1020 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
15 g
Sacharidy
167 g
Vláknina
12 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky dáme 2 lžíce oleje, omytou, posekanou malou chilli papričku bez zrníček, 2 plátkycitrónu a několik lístků rozmarýnu. Omytá a osušená kuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky - tolárky, které vložíme celé do marinády na hodinu.
  • 2
    Mezitím si očistíme a omyjeme zeleninu: rajčata, salátové a rukolové listy, salátovou okurku a červenou cibuli. Rajčata pokrájíme na plátky, cibuli na tenká kolečka, listy salátu a rukoly osušíme. Dlouhé tenké bagetky rozkrojíme na poloviny a opečeme je v pánvi nasucho, z obou stran dozlatova.
  • 3
    Plátky masa vyjmeme z marinády, olej necháme okapat. Pánev si dobře rozpálíme, na ni orestujeme plátky masa z obou stran dozlatova. Restujeme je přibližně po 2-3 minutách z každé stranyKdyž restujeme druhou stranu masa, přidáme k němu kolečka cibule a restujeme společně.
  • 4
    Na rozpůlené bagetky poklademe listy salátu, na ně dáme orestované kuřecí maso s kolečkami cibule, pak poklademe lístky rukoly.
  • 5
    Ještě teplé bagetky hned servírujeme. Dobrou chuť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.