Bagety zapečené s rajčatovou omáčkou

32 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
750 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
42 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bagety šikmo nakrájíme na plátky, česnek prolisujeme, sýr krájíme na hobliny. V misce promícháme olej s česnekem a pod fólií necháme alespoň hodinu louhovat. Rajčatovou omáčku lehce prohřejeme. Plátky bagety potřeme z obou stran olejem s česnekem.
  • 2
    Gril (případně troubu) předehřejeme na nejvyšší teplotu, na plechu v něm z obou stran opečeme plátky bagety do zlatova. Horké opečené bagety opět z obou stran potřeme olejem s česnekem, na plátky rozdělíme hustou rajčatovou omáčku, poklademe hoblinkami sýra a hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.