Banánová žemlovka

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1977 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
32 g
Sacharidy
410 g
Vláknina
13 g
Cukr
312 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 150C.
  • 2
    Zapékací mísu vymažeme máslem. Prošleháme vejce se 100g cukru, solí, vanilkovým extraktem a nakonec vmícháme smetanu. Toastový chleba nakrájíme na větší čtverce, přidáme do směsi společně s na kolečka nakrájenými banány a rozinkami namočenými v rumu. Vše opatrně promícháme, necháme asi 10min odstát a vlijeme do zapékací mísy.
  • 3
    Posypeme cukrem a pečeme asi 20min.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.