Banánový pudink s ovocem
30 min.
Ingredience
- 1litrMléko plnotučné
- 80gramůPudinkový prášek - banánový
- 5lžicCukr krupice
- 200gramůKompot broskvový
- 200gramůHroznové víno
- 250gramůSmetana 33% (šlehačka)
- 2kusyBanány
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
20 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
3 g
Cukr
35 g
Postup přípravy
- 1Do vhodného kastrůlku vlijeme mléko, přisypeme pudinkový prášek a cukr. Na mírném ohni za stálého míchání vaříme dokud pudink nezhoustne. Stáhneme z ohně a ještě teplý pudink nalijeme do studenou vodou opláchnutých skleněných mističek. Necháme vychladnout a ztuhnout.
- 2Vychladlý a ztuhlý pudink vyklopíme na mělké talíře, okolo naaranžujeme broskve, banány a hroznové víno. Těsně před podáváním ozdobíme vyšlehanou šlehačkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.