Banánový pudink s ovocem

30 min.
Evropa

Ingredience

    • 1litrMléko plnotučné
    • 80gramůPudinkový prášek - banánový
    • 5lžicCukr krupice
    • 200gramůKompot broskvový
    • 200gramůHroznové víno
    • 250gramůSmetana 33% (šlehačka)
    • 2kusyBanány
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
20 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
3 g
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vhodného kastrůlku vlijeme mléko, přisypeme pudinkový prášek a cukr. Na mírném ohni za stálého míchání vaříme dokud pudink nezhoustne. Stáhneme z ohně a ještě teplý pudink nalijeme do studenou vodou opláchnutých skleněných mističek. Necháme vychladnout a ztuhnout.
  • 2
    Vychladlý a ztuhlý pudink vyklopíme na mělké talíře, okolo naaranžujeme broskve, banány a hroznové víno. Těsně před podáváním ozdobíme vyšlehanou šlehačkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.